Hokej

19. 03. 2010, 3,530 views

Zimní období pomalu končí a brzy se nebudu muset skrývat při focení pod střechami sportovišť. Protože mi ale foťák u oka už chyběl a víkend žádnou zajímavost nenabídl, vyrazil jsem na hokej, možná na svůj poslední v sezoně? S celkem BK Mladá Boleslav se utkala kladenská parta kolem dua P+P – Patery a Procházky. Branky padly celkem tři, tu jedinou v síti hostí mám! První třetinu jsem zkoušel štěstí v rohu, nicméně nepřišel moment, jaký jsem si představoval, tak snad jindy. Na zbylých 40 minut jsem si nechal boj alespoň o něco. Dneska jsem ovšem nebojoval mezi střídačkama sám. Chlapi z Kladna jsou evidentně zvyklí na víc místa, a taky rádi koukají do hřiště, zkrátka byla to trošku mačkanice.  Do ochozů si našlo cestu celkem málo diváků, asi je Play Out moc nezajímá. Tento fakt mi ale umožnil fotit z prázdných sedaček blízko nad ledem aniž by mi zaclánělo plexi. A teď už je čas vytasit se s fotkami…

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Sdílejte obsah s přáteli:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • BlinkList
  • email
  • Live
  • RSS
  • Twitter
  • MySpace
  • Yahoo! Bookmarks

Mohlo by vás také zajímat:

8 x Okomentováno

  1. Posted 22/03/2010 at 21:12 | Permalink

    ty holomku, já snad kvůli tobě ty fotky příště přečísluju. kdo to má pak hledat! :D
    8194 to je Kaberle přece! ;)

  2. Posted 22/03/2010 at 20:57 | Permalink

    Tož u mě jsou favoriti 7972 a 8283.
    A některé jsem moc nepobral, třeba 8194 :)

  3. Posted 20/03/2010 at 17:25 | Permalink

    Ty jsi hokejovej světoběžník koukám. S tím místem u vás se to vysvětluje. Ti vaši byli rozlezlí i přes ten neutrální plácek a k naší střídačce. Bílou vyvažuju na hokeji ručně, když už tu teplotu osvětlení v MB znám.
    Na povýšení se chystám, ale rád bych povýšil i šíro, tak nevím, za co budu utrácet dřív. Vzhledem k tomu, jak přibývají peníze je dost času to promyslet.
    Ještě jednou ti děkuji za návštěvu a pokec!
    Ahoj

  4. tommy
    Posted 20/03/2010 at 17:04 | Permalink

    Jasan. Ono na fotkách je vidět dokontrast a další poladění v PC. Ale mě zaujala taková fajn námětová pestrost a taky výběr míst kde foceno :-). Já se na střídačky dostal/ával např. v Budějkách( http://tommy9.wz.cz/CB-Kla-04-web.jpg ), Spartě ( http://tommy9.wz.cz/Sparta-Kladno-37.jpg ), Varech, Berouně, Písku a snad ještě někde. U nás kuriozně ne – teda ne že bych nechtěl, ale je tám ukrutně málo místa :-). Stejně tak v Litvínově, na Slávii a třeba ve Vsetíně ( http://tommy9.wz.cz/VSE-KLA-21.jpg ) , a tak všude je to trochu jinak. A to se týká i světla :(. Vyvážko bílý je pak složitější a já navíc dřív hodně fotek dělal rovnou v rámci pobytu v tom kterým městě narychlo na noťásku a tak kvalita všelijaká ;-). Pak už mě to nebavilo předělávat doma a tak opravdu jen fotečky-dokumentačky pro sebe a někdy pro web našeho fanklubu :-). … Tak se měj a ať Ti to fotí. A třeba ať někdy dopadne ten upgrejd na 2,8ičku a třeba i stabilizovanou ;-). Ale sakra dobře vím že o finance jde až v první řadě :(. I kvůli tomu zůstávám na 80-200/2,8 bez vlastního motoru a tak vše leží na předostření a možnostech AF-modulu D70(dnes sice D90, ale hokej jsem s ní fotil snad jen 2x-3x)

  5. Posted 20/03/2010 at 16:39 | Permalink

    f2,8 to je pro mě zatím jen sen :)
    Já fotil jen na dvou, takže se neodvažuju srovnávat množství světla s jinými stadiony. V PC přidávám expozici, jinak by to publikovat nešlo.
    Litvínov jsem si taky přál, hlavně kvůli dresům, jaksi jsem měl pořád časově “smůlu” na červený. Ale v tom play out jsou konečně i jiný, možná na ty vary bych ještě zašel.
    Já s hokejem začínám :)

  6. tommy
    Posted 20/03/2010 at 16:27 | Permalink

    :-))), no já už před začátkem play-out tady mezi náma na Kladně všude povídal že Vary (ač maj jakoby bodovej náskůček) tak paradoxně hořej nejvíc a hned první zápas našich u nich to ukázal. Ta deka po zkažený pomistrovský sezóně je obrovská a tak pořád to jsou oni kdo jsou u mě hlavní kandidát pro baráž. … Uvidíme. To že je v tom namočená i Bolka mě celkem mrzí – přál jsem si do poslední chvíle Slávii – tam by to možná bylo stejný jako u Varů. Bůhví jak moc by jim ta psychika ještě spadla – Růža-neRůža – či právě proto! :-) Tak ahoj a s tím sklem fajn výsledky – já jak jsem zvyklej na tmavý zimáky (a dřív u D70 nemožnost moc zvedat citlivost) tak každou fajně exponovanou (a rychlým časem zamraženou) fotku pokládám za výlez z 70-200/2,8 ať Nik, či Can :-). Sám už hokej moc nefotím a tak už mám archivek dost fousatej .. zde třeba ještě doby kdy jsme byly Rabat a ne Okna ;-) … http://tommy9.wz.cz/kla-lit-22.jpg … apropó Litvajz bychom do play-out brali letos taky všema deseti! :-))

  7. Posted 20/03/2010 at 15:45 | Permalink

    Ahoj, no mě kluci, ti tvoji moc nepotěšili. Já kladeňák nejsem. :D Raději bych tři body k nám a nechal bych koupat lázeňské. A sklo zrovna světelné není… Canon 70-200 L f4
    Díky za návštěvu a koment

  8. tommy
    Posted 20/03/2010 at 15:31 | Permalink

    Zdravím a jsem velmi příjemně překvapen kvalitním reportem z Bolky! Kluci to tam dobře ubojovali a tak fotky potěšily dvojnásob. Jen pod čarou – jakým světelným sklem jsou ty na delší distanc? Resp. Can nebo Nik? :-) … Ahoj a díky za report. ..Tomáš, Kladno

    PS. A samo mě sem přivedl link u těch eastwoodovek na PE ;-) … tam už komentovat bohužel nemohu :(.

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.